Maritim valtuutettu pelastuslautta, -liivi ja -pukuhuolto

Oy Maritim Ab:n pelastuslauttahuollolla on yli 50 vuoden kokemus pelastuslauttojen huoltamisesta sekä ammattimerenkulkuun (SOLAS) että huviveneilyyn.

Pelastuslauttahuollollamme on sekä Suomen merenkulkuviranomaisen – Trafin että maailman johtavien pelastuslauttavalmistajien ja ilmatäytteisten pelastusliivivalmistajien hyväksyntä ja sertifiointi.

Ammattitaitoiset koulutetut huoltoteknikkomme ovat valtuutettuja ja sertifioituja huoltamaan seuraavia pelastusvälineitä:

  • SOLAS pelastuslautat: RFD, DSB
  • NON-SOLAS pelastuslautat: Crewsaver, RFD, Zodiac, Avon, Eversafe, ProSaver, Bombard, Dunlop, Waypoint, BFA
  • Ilmatäytteiset pelastusliivit: Crewsaver, Hansen Protection SeaLion SOLAS, ISP SOLAS, Challenger Offshore SOLAS, Lade OÜ, Marinepool, Regatta.
  • Pelastautumispuvut: Hansen Protection, Canepa & Campi.

Huom! Varmistakaa kuitenkin aina, että teidän pelastuslauttanne tai –liivinne on huollettavissa pelastuslauttahuollossamme ennen kuin toimitatte sen meille!

Muistattehan tuoda pelastuslauttanne ja -liivinne huoltoon hyvissä ajoin ennen veneilykauden alkua, jotta välttyisitte ruuhkalta!

Avoinna ma – pe 8:00 – 16:00
Puh. +358 (0)10 2740 350
liferaftservice@maritim.fi

Elektroniikkahuolto

Oy Maritim Ab:n elektroniikkahuollolla on yli 25 vuoden kokemus venealan elektroniikasta. Meillä hoituu huolto kuin huolto nopeasti ja ammattitaitoisesti sekä aina asiakkaan etua ajatellen.

Huoltoteknikkomme ovat paikalla arkisin klo 8-16 ja huoltavat mm.

  • Navicon (Simrad, B&G, Eagle) kaikki tuotteet mm. plotterit, kaiut, tuulianturit, autopilotit jne.
  • Koden tutkat
  • Navman ja Northstar plotterit
  • Ritchien kompassit
  • sekä kaikki muu myymälässämme myytävä elektroniikka, mm. led-valot, kierroslukumittarit, pumput jne.

Huomioithan, että emme huolla muita kuin maahantuomiamme laitteita. Jos olet epävarma kuuluuko tuotteenne meille, ota meihin yhteyttä ennen laitteen lähettämistä. Mikäli havaitsette kauden aikana laitteessanne vian, toimittakaa laitteet meille syksyn aikana, jotta takaatte laitteiston olevan kunnossa veneilykauden startatessa. Veneilykausi on myös meille hektistä aikaa ja tällöin huollon jonot herkästi venyvät.

Elektroniikkahuollon asioissa teitä palvelee:

Huoltopäällikkö: Berndt (Benkku) Åhman

Puh: +358 (0)10 2740 340

huolto@maritim.fi
Avoinna ma – pe 8:00 – 16:00